Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
12. decembra 2023, 10:36
Čas čítania 0:59

Romana Tabák schytala kritiku. Nadácia sa dištancuje od jej videí, ktoré natočila pre charitatívny turnaj

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa nadácie bolo promo od Tabák neprijateľné.

Politička a bývala tenistka Romana Tabák sa zúčastnila na charitatívnom tenisovom turnaji, ktorého partnerom je Nadácia Detského kardiocentra. Tá sa od videa, ktoré Tabák zverejnila na Facebooku, na sociálnej sieti dištancuje. 

„Tentokrát sa však bez vedomia nadácie turnaja zúčastnila aj bývalá poslankyňa Romana Tabák, ktorá následne zverejnila pre nadáciu neprijateľné promo videá, ktoré s nikým z prítomných členov nadácie nekonzultovala a ani sa o nadáciu nezaujímala. Po pokusoch o stiahnutie videí je nadácia povinná dištancovať sa od konania R. Tabák a vyjadriť pohoršenie nad ním,“ napísali na Facebooku. 

Tabák na videu, ktoré zverejnila, hrá tenis a promuje ho bez súhlasu nadácie. Na sociálnych sieťach ho zverejnila s opisom „Športovať a pomáhať. Vyzbieralo sa 5 350 € pre deti s chorým srdiečkom“.

Romana Tabák sa k celej situácii vyjadrila

Romana Tabák sa k statusu od Nadácie Detského kardiocentra vyjadrila na Facebooku. Tvrdí, že na akciu bola pozvaná a organizácia jej povolila zverejňovať príspevky a poskytovať rozhovory. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Momentálne nie som v žiadnej politickej strane a nie som verejný činiteľ. Na turnaji som bola prezentovaná ako bývala tenistka. Nič zlé som neurobila, a preto ani nič nestiahnem,“ odkázala.

Exposlankyňa neskôr zverejnila aj vyjadrenie organizátora, ktorý uvádzal: „Pani Romana Tabák bola na charitatívny turnaj oficiálne pozvaná organizátormi turnaja, takisto ako aj ostatní súčasní či bývalí profesionálni tenisti... My ako organizátori turnaja a ani pani Tabák sme neboli zo strany nadácie upozornení, že si neželajú byť spájaní s jej menom, preto nás veľmi mrzí táto situácia vzniknutá z dôvodu nedostatočnej komunikácie počas turnaja.“

Domov
Zdieľať
Diskusia