Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
17. decembra 2023, 16:01
Čas čítania 0:27

VIDEO: Mestskí policajti v Košiciach odignorovali vandalizmus. Odhalil ich kamerový záznam

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia na objasnení prípadu intenzívne pracuje.

Mestskí policajti v Košiciach odignorovali obchod, ktorému vandal rozbil výklad. Neznámy muž trafil výklad obchodu fľašou, ten sa následne rozbil. Potom doň niekoľkokrát udrel päsťou a z miesta činu odišiel. Policajti sa počas obchôdzky mesta pri výklade ani nezastavili, informujú o tom regióny.sk.

„Môžeme potvrdiť, že vo vami uvedenom prípade poverený príslušník obvodného oddelenia PZ Košice Staré mesto vo veci vedie vyšetrovanie pre podozrenie z trestného činu poškodzovania cudzej veci. Vo veci sú vykonávané potrebné úkony smerujúce k stotožneniu páchateľa, v úzkej spolupráci s príslušníkmi kriminálnej polície. Bližšie sa k vykonávaným úkonom nebudeme vyjadrovať z dôvodu možného zmarenia zabezpečenia dôkazov. Polícia na objasnení prípadu intenzívne pracuje,“ povedala policajná krajská hovorkyňa Jana Mésarová pre portál.

Domov
Zdieľať
Diskusia