Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
20. decembra 2023, 18:20
Čas čítania 0:27

Na český trh prichádza známy obchodný reťazec. Zákazníkom sľubuje cenovo dostupný výber kvalitných produktov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchodný reťazec Carrefour pôsobil na slovenskom trhu do roku 2005.

Obchodný reťazec Carrefour sa po niekoľkých rokoch vracia do strednej Európy. V Českej republike bude spolupracovať s miestnou firmou JIP Retail, ktorá v krajine prevádzkuje 14 predajní potravín.

„Je to ďalší dôležitý krok v medzinárodnej stratégii skupiny Carrefour, s dôrazom na rozvoj vo východnej Európe,“ informuje Patrick Lasfargues, výkonný riaditeľ Carrefour International Partnership. Carrefour pôsobí vo viacerých krajinách Európy. Zo slovenského trhu odišiel v roku 2005.

Spoločnosť JIP Retail uvádza, že spoluprácu využije na poskytnutie cenovo dostupného výberu kvalitných produktov v potravinárskych a nepotravinárskych kategóriách. „Teší nás, že sa môžeme stať partnerom a umožniť mu návrat do Česka. Ich pozoruhodná ponuka produktov sa skvele dopĺňa s naším sortimentom,“ informuje Jan Plšek, prezident JIP Retail. 

carrefour
Zdroj: Wikipedia/José Cruz/ABr
Domov
Zdieľať
Diskusia