Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
21. decembra 2023, 17:51
Čas čítania 0:28

Cestuješ na Vianoce domov? Pozor, zostáva voľných už len 16 % vlakových spojov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) pridala počas sviatkov 25 posilových vlakov.

Vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) sú počas vianočných a novoročných sviatkov obsadené už na približne 84 %. Najvyťaženejšie sú expresy alebo nočný rýchlik z Bratislavy do Košíc, a to 21. a 22. decembra. Vypredané sú aj niektoré medzištátne rýchliky z Košíc do Mukačeva a späť.


„ZSSK odporúča zabezpečiť si vopred cestovný lístok a miestenku,“ upozornil Dominik Drevický, hovorca ZSSK s tým, že dlhému čakaniu v rade pri pokladnici sa môžu cestujúci vyhnúť zakúpením lístka cez e-shop, mobilnú aplikáciu alebo SMS správu.


Počas sviatočného obdobia vypraví ZSSK 25 posilových vlakov, z toho päť expresov a 20 rýchlikov. Posilnených bude aj 24 InterCity (IC) vlakov o 42 vozňov. Vozeň pribudne vo sviatočnom období aj k vybraných medzištátnym rýchlikom Zakarpatia na Ukrajinu.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/ZSSK
Domov
Zdieľať
Diskusia