Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
21. decembra 2023, 19:09
Čas čítania 0:31

Automobilka zamestnávajúca tisíce Slovákov vyplatí zamestnancom bohatú vianočnú odmenu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Volkswagen Slovakia vyplatí zamestnancom v bratislavskom a martinskom závode štedrú vianočnú odmenu.

Najväčší slovenský výrobca áut Volkswagen Slovakia pozastavuje od piatka (22. 12.) výrobu v bratislavskom aj martinskom závode. Výroba sa obnoví až v pondelok 8. januára. Zamestnancom zároveň podnik vyplatil ako vianočnú odmenu 14. plat a časť odmeny za hospodárske výsledky, informoval Volkswagen vo štvrtok.

Počas plánovanej odstávky budú v Bratislave vykonávať prestavby, úpravy a ďalšie technické práce, ktoré nie je možné uskutočniť počas plnej prevádzky. Predovšetkým v montážnych halách a karosárňach budú prebiehať inštalácie nových zariadení, manipulačnej techniky a úpravy výrobných liniek či technológií.

„Bude sa tak diať v súvislosti s aktuálnym štartom sériovej výroby modelov Volkswagen Passat a Škoda Superb, respektíve s ukončením produkcie doterajších modelov, ale napríklad aj z dôvodu príprav na integráciu novej, čisto elektrickej generácie Porsche Cayenne. Viaceré aktivity sú naplánované aj v lakovni a vo výrobe podvozkov,“ informoval Volkswagen.

volkswagen fabrika
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia