Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
21. decembra 2023, 17:27
Čas čítania 0:25

Dvaja Bratislavčania sa ulakomili na vianočné darčeky. Vypáčili ich z úložných schránok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí ukradli tovar zo schránok na vyzdvihnutie.

Bratislavská polícia obvinila dvoch mužov – Jozefa V. a Denisa Z., ktorí ukradli tovar zo schránok na vyzdvihnutie. Spôsobili tak škodu približne 1 730 eur. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

„Po vzájomnej dohode spoločným konaním najprv posprejovali kameru na jednej zo schránok na vyzdvihnutie objednaných tovarov, nachádzajúcej sa v blízkosti obchodného centra na Jantárovej ulici. Následne za pomoci náradia povylamovali celkovo 28 schránok a odcudzili z nich tam umiestnený tovar,“ priblížil hovorca.

Mladí Petržalčania sú obvinení z trestného činu krádeže v súbehu s trestným činom krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia