Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
26. decembra 2023, 16:42
Čas čítania 0:27

Opitý 30-ročný Slovák na návšteve dobodal muža. Ten na mieste zomrel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy 30-ročného muža.

Žilinský krajský policajný vyšetrovateľ obvinil 30-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Obvinený v sobotu 23. decembra podvečer v obci Stráňavy v okrese Žilina spôsobil 43-ročnému mužovi zranenia, ktorým ten na mieste podľahol. V pondelok o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

„Obvinený pod vplyvom alkoholu počas návštevy trikrát bodol kuchynským nožom 43-ročného muža, v dôsledku čoho mu spôsobil šok z veľkej straty krvi, na následky ktorej bezprostredne na mieste zomrel,“ uviedla Šefčíková.

Vyšetrovateľ podľa nej obvinil muža po dôkladnom zadokumentovaní miesta činu, vykonaní potrebných procesných úkonov, ako aj po zabezpečení a následnom vyhodnotení dôkazov. Zároveň spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného. „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala Šefčíková.

Domov
Zdieľať
Diskusia