Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
29. decembra 2023, 14:42
Čas čítania 0:34

Slováci opäť vyhrali na hokejových MS20. Nórom sme strelili až 8 gólov, postúpili sme tak do štvrťfinále

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zápas Slovenska a Nórska otvoril štvrtý hrací deň majstrovstiev sveta v hokeji do 20 rokov.

Slovenský hokejový tím porazil Nórsku reprezentáciu s výsledkom 8 : 4, vďaka čomu máme istý postup do štvrťfinále. Slovensko síce dostalo v úvodných minútach prvej tretiny rýchly gól od Nórov, potom sa však začala gólová šnúra Slovákov.

Ešte v prvej tretine skončili v nórskej bránke 2 góly. V druhej tretine mladí Slováci pod vedením Ivana Feneša skórovali päťkrát, pričom Nóri ani raz. Posledná tretina sa odštartovala výsledkom 7 : 1. Tretia tretina mala dynamický priebeh a padli štyri góly, z toho slovenský bol jeden.

Ide o tretiu výhru Slovákov na tomto šampionáte. Zverenci Ivana Feneša najskôr porazili Česko s excelentným výsledkom 6 : 2 a potom aj Švajčiarsko za stavu 3 : 0. Slovákov čaká 31. decembra o 12.00 h ešte posledný zápas s USA, ktoré sme dnes v tabuľke predbehli. Aktuálne je Slovensko na prvom mieste s 9 bodmi a Spojené štáty druhé s počtom bodov 6.

Domov
Zdieľať
Diskusia