Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
31. decembra 2023, 14:43
Čas čítania 0:48

MS20: Slováci utrpeli obrovskú porážku. USA náš tím zdolali 10 : 2

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováci odohrali ďalší zápas na MS do 20 rokov. Bohužiaľ, dnes im šťastie neprialo.

Slovenský hokejový tím prvýkrát prehral zápas na MS20. USA nad Slovenskom dominovali výsledkom 10 : 2. Spojené štáty americké sú tak na prvom mieste v tabuľke. 

V 6. minúte prvej tretiny sa podarilo USA streliť prvý gól zápasu. Náskok Američanov však trval krátko, pretože po zhruba dvoch minútach strelil Marián Moško gól. Skóre tak vyrovnal na 1 : 1. Radosť nášho tímu však ukončil hokejista USA Zeev Buium, ktorý onedlho nato skóroval. Prvá tretina skončila s výsledkom 2 : 1 pre USA.

Druhú tretinu odštartoval gól Američana Gavina Brindleyho, čím zvýšil náskok pred Slovenskom o dva góly. Odvetný gól strelil v 37. minúte Filip Mešár. Dve minúty pred koncom tretiny sa USA podarilo streliť ďalšie dva góly. Po druhej tretine sme tak prehrávali 2 : 5.

V 6. minúte tretej tretiny dal americký hráč Ruther McGroarty ďalší gól. Američania sa následne prudko rozbehli a po ďalšej minúte opäť skórovali. Svoj náskok tak zvýšili o 5 gólov. V 49. minúte to bolo po góle Erica Pohlkampa už 8 : 2 pre USA. 

5. mája 2024, 14:30 Čas čítania 4:59 Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR) Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR)

Američania sa však nevzdávali ani ku koncu. Deväť minút pred koncom zápasu strelili svoj deviaty gól a v 52. minúte posledný gól zápasu do našej bránky vpálil Isaac Howard. Zápas skončil porážkou Slovenska 2 : 10. 

Domov
Zdieľať
Diskusia