Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
4. januára 2024, 12:11
Čas čítania 0:32

VIDEO: Výbuch pyrotechniky zasiahol Slováka rovno do tváre. Záznam zachytáva veľkú explóziu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mužovi pyrotechnika spôsobila devastačné poranenia tváre.

Muža v obci Čečejovce zasiahla upravená pyrotechnika rovno do tváre a spôsobila mu poranenie hlavy a devastačné poranenie tvárovej časti. Po výbuchu pyrotechniky je údajne zranená aj jeho priateľka. Túto informáciu však oficiálne nepotvrdili, informuje denník Korzár, ktorý zároveň zverejnil videozáznam z explózie.

„Pacient, ktorý utrpel počas silvestrovskej noci závažné poranenia spôsobené pyrotechnikou, je naďalej v kritickom stave,“ informovala hovorkyňa nemocnice Monika Krišková. Výbuch pyrotechniky zachytila aj obecná kamera. Muž si podľa starostu zrejme neuvedomil, kedy pyrotechniku zapálil, a tá vystrelila. 

„Na kamerovom zázname zboku vidieť, ako vystreľujú rakety. Potom nasleduje asi 30-sekundová pauza a tma. Zrazu nastal obrovský výbuch, objavila sa žiara. O niekoľko minút prichádza sanitka,“ povedal. Starosta sa vyjadril, že ide o veľmi nešťastnú udalosť. Krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová potvrdila, že polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. 

Domov
Zdieľať
Diskusia