Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
7. januára 2024 o 15:16
Čas čítania 0:38

Nesúhlasí so Šatanom a s predstaviteľmi SZĽH, ktorí podporujú Putinov režim. Šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa končí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V liste Radosa aj poďakoval partnerom, ktorí ho podporovali, a zaželal hokejistom čo najlepšie výsledky.

Šéf hokejovej Dukly Trenčín Miloš Radosa odstupuje zo svojej  pozície, pretože sa nestotožňuje s akcionármi v zásadných otázkach fungovania klubu. 

Na sociálnej sieti X zverejnil otvorený list, v ktorom vyjadril nespokojnosť aj s prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslavom Šatanom. V liste napísal, že jeho novoročným predsavzatím je obmedzenie kontaktu s toxickými ľuďmi, alebo s ľuďmi, ktorí toxických ľudí potichu podporujú. Vo vyjadrení narážal na sympatizovanie vedenia Slovenského zväzu ľadového hokeja s proruskými názormi v kontexte vojny na Ukrajine. 

Nesúhlasí s vedením a jeho pokrytectvom

„Nemôžem naďalej počúvať nezmysly o apolitickosti športu a vzápätí sledovať vyzývavé fotenie sa na stretnutiach týchto ľudí s politickými predstaviteľmi, ktorí verejne prezentujú náklonnosť k Putinovmu okupantskému režimu, vraždiaceho nevinných ľudí vrátane detí. Toto sú závažnejšie udalosti, ktoré mňa osobne nesmierne vyrušujú a bolia v porovnaní s akýmikoľvek športovými ambíciami,“ napísal Radosa vo svojom tweete. 

V závere listu Radosa poďakoval partnerom, ktorí ho podporovali, a zaželal hokejistom čo najlepšie výsledky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia