Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
13. januára 2024 o 13:27
Čas čítania 0:51

Viaceré obľúbené obchody Slovákov končia už v priebehu januára. Zákazníkov lákajú na rôzne zľavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Majitelia predajní informovali o zatváraní cez facebookové stránky obchodov.

Na Slovensku v novom roku končia viaceré prevádzky vrátane žilinského obchodu Kreatívne, bezobalovej predajne Chutné vrecko zo Sabinova či lekárne Synka v Belej. 

Kreatívne 

Vedenie obchodu Kreatívne zatvára svoj kamenný obchod. Predajňa bude otvorená do piatka 12. januára 2024. Dnes je posledná šanca kúpiť si produkty, z ktorých niektoré sú aj vo výpredaji. „Výpredaj sa týka aj farieb Annie Sloan, tak ak chystáte prerábku nábytku, príďte si po zásoby farieb za zaujímavé ceny,“ uvádza vo svojom facebookovom príspevku. 

Chutné vrecko

Po 4 rokoch sa zatvára aj sabinovský bezobalový obchod s názvom Chutné vrecko. Informoval o tom prostredníctvom svojho facebookového statusu. Konkrétny dátum zrušenia obchodu zatiaľ majitelia neposkytli, no v príspevku napísali, že predajňu zatvoria v priebehu januára 2024.

„Z celého srdca sa chceme poďakovať vám, našim zákazníkom, ktorí ste nás celú dobu podporovali. Ako vďaku privítajte 20 % zľavy na všetko,“ uviedla stránka Chutné vrecko. 

 

Lekáreň Synka

Svoje brány zatvára po 7 rokoch aj lekáreň Synka v obci Belá v Žilinskom kraji. Lekáreň bude poslednýkrát otvorená 31. januára 2024 od 7.30 do 16.00 h. Dovtedy bude poskytovať lekárenskú zdravotnú starostlivosť. 

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Facebooková stránka lekárne poďakovala vo svojom statuse zákazníkom i zamestnancom. „Dúfame, že nás navštívite v našich lekárňach v Terchovej, kde taktiež platia naše zákaznícke karty, ktoré máte u nás založené,“ uviedla stránka lekárne v závere statusu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia