Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
18. januára 2024, 7:50
Čas čítania 0:25

HOAX: Nová falošná stránka bratislavského letiska láka na stratené kufre za 2 eurá. Od záujemcov chce vylákať prístup k účtu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Letisko M. R. Štefánika prosí ľudí, aby nahlasovali podvodné facebookové profily.

Bratislavské Letisko M. R. Štefánika upozorňuje Slovákov, aby si dávali pozor na podvodníkov na falošnom profile letiska, ktorí predávajú stratenú batožinu len za 2 eurá. 

Najnovší takýto profil vytvorili podvodníci pred menej ako 24 hodinami a opäť lákajú na falošnú ponuku. Podvodné stránky sa týmto spôsobom snažia získať údaje od platobnej karty, aby následne vybielili bankový účet.

Letisko žiada používateľov o pomoc s blokovaním takýchto stránok. „Letisko M. R. Štefánika v Bratislave nemá nič spoločné s uvedeným profilom ani informáciami a súťažami uverejnenými na tejto stránke. Naša jediná oficiálna facebooková stránka je táto! Každé jedno nahlásenie tohto falošného profilu pomôže k jeho zablokovaniu. Ďakujeme,“ na svojej skutočnej facebookovej stránke.

hoax
Zdroj: BTS
Domov
Zdieľať
Diskusia