Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
19. januára 2024, 12:30
Čas čítania 0:36

V Poprade majú problém s detským gangom. Mladiství v skupinách napádajú deti aj dospelých

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Detský gang už začala riešiť aj polícia.

Obyvatelia Popradu majú opätovný problém s detskými gangmi. Tie po zotmení napádajú  najmä mladšie deti, ktoré sa vracajú z krúžkov a stretávajú sa vonku. Mnohí rodičia sú zúfalí a žiadajú o pomoc políciu, informuje portál Z Regiónu.sk

Mestská polícia informovala, že problém eviduje a rieši ho. Prijala viaceré opatrenia na ochranu mladistvých a na problémové miesta posiela viac hliadok. 

„V spolupráci so štátnou políciou sme prijali spoločné opatrenia s cieľom eliminácie prípadného protiprávneho konania týchto maloletých a mladistvých osôb. Pohyb podozrivej skupiny mladistvých máme zaznamenaný na kamerovom systéme a v súčasnosti prebieha v spolupráci s OR PZ identifikácia jednotlivých osôb,“ ozrejmil náčelník Mestskej polície v Poprade.

Problémy s detským gangom trvajú už dlhšie

Proti gangu už spísali aj petíciu, ktorú za pár dní podpísalo niekoľko desiatok ľudí.

Mnoho rodičov sa bojí svoje deti po zotmení púšťať von. Mladiství podľa obyvateľov Popradu napádajú aj dospelých. S ich agresívnym správaním majú Popradčania problém už dlhodobo.

poprad
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia