Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
22. januára 2024, 20:20
Čas čítania 0:43

Obce na juhu Slovenska varujú pred vykrádačmi domov. Ľudia upozornili na jeden detail, ktorý si treba všímať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Oznam uverejnili obce Vidiná, Panické Dravce, Jelšovec, Ľuboreč, Mučín, Lipovany, Pleš, Podrečany či Tuhár.

Obce na juhu Slovenska hromadne upozorňujú na zvýšený výskyt zlodejov. Upozornil na to portál Regióny.sk. Varovanie uverejnili obce Vidiná, Panické Dravce, Jelšovec, Ľuboreč, Mučín, Lipovany, Pleš, Podrečany či Tuhár.

Hovorkyňa polície v Banskej Bystrici Petra Kováčiková pre Regióny.sk uviedla, že v územnom obvode Okresného riaditeľstva PZ Lučenec zaznamenali prípad, pri ktorom došlo ku krádeži vecí z neuzamknutého domu. „V rámci predchádzania možnému nárastu takýchto prípadov boli zo strany policajtov Okresného riaditeľstva PZ Lučenec preventívne upovedomení starostovia obcí na vyskytujúce sa prípady krádeží vecí z neuzamknutých obydlí,“ dodala.

Podľa ľudí v komentároch pod príspevkami vo viacerých lokalitách videli hlavne auto s holandskými značkami. „Dopíšte tam holandské značky! Toto auto obstávalo kamarátovi pred domom a sledovalo,” napísal jeden z používateľov. „To holandské bolo v Kalinove a tiež sledovalo domy,“ uviedla ďalšia.

„Obvodné oddelenie Policajného zboru v Lučenci požiadalo obce o súčinnosť, keďže sa v okresoch Lučenec a Poltár rozmohlo vykrádanie nehnuteľností. Touto cestou vás prosíme o všímavosť a obozretnosť,“ píše sa v príspevku, ktorý obce zdieľali na sociálnej sieti. Zároveň prosia obyvateľov, aby zabezpečili svoje nehnuteľnosti, aby zlodejom neuľahčili vstup do ich priestorov. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia