Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
30. januára 2024, 14:02
Čas čítania 0:24

Na firemnom aute prefrčal cez dedinu rýchlosťou 107 km/h. Jeho šéfovi príde do schránky veľké prekvapenie od polície

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti upozorňujú vodičov na dôležitosť dodržiavania rýchlostí, obzvlášť v dedinách.

Policajti z Trnavského kraja namerali firemné auto, ktoré sa cez obec Tomášikovo rútilo rýchlosťou 107 kilometrov za hodinu. 

„Počas popoludňajšieho dohľadu nad dodržiavaním maximálnej povolenej rýchlosti v obci Tomášikovo policajti odfotili dodávku Peugeot Expert. Jeho vodič sa predviedol ako skutočný cestný „expert“, keď uprostred obce prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 57 km/h,“ informuje polícia na svojom facebookovom profile. 

Pokuta spolu s fotkou príde držiteľovi auta priamo na jeho adresu. Polícia upozorňuje vodičov, aby sa nedávali strhnúť časovým stresom a vždy dodržiavali maximálne povolené rýchlosti. Polícia podotkla, že dodržiavanie rýchlostí je obzvlášť dôležité v obciach, kde môže šoférom kedykoľvek vbehnúť na cestu dieťa, senior či cyklista. 

meranie , prekročenie rýchlosti , polícia
Zdroj: Polícia (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia