Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová TASR
30. januára 2024, 14:14
Čas čítania 0:33

AKTUÁLNE: Diaľnicu D1 pri Trnave museli úplne uzavrieť. K vážnej nehode smeruje aj záchranársky vrtuľník

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vážna nehoda pri Trnave si vyžiadala viacerých zranených.

AKTUALIZOVANÉ 30. 1. o 15.11 h: Pri nehode kamióna a cestárov na diaľnici D1 zomrela jedna osoba                                                                                                          Pri nehode kamióna a cestárskeho auta na diaľnici D1 pred Hlohovcom v smere na Trenčín zomrela jedna osoba. Tri osoby boli transportované do nemocníc. Na sociálnej sieti o tom informuje Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR.

Na diaľnici D1 vrazil do cestárskeho auta kamión. Polícia musela uzavrieť diaľnicu už od križovatky Trnava. Vodiči sa na diaľnicu nedostanú ani v pripájacích pruhoch z Bratislavy a Nitry, informujú tvnoviny.sk.

Polícia hlási viaceré zranenia. Na mieste zasahuje aj záchranársky vrtuľník. „Podľa prvotných informácií mal vodič kamióna naraziť do cestárskeho vozidla s vozíkom so smerovou šípkou. Krátko nato malo prísť k nehode ďalších troch vozidiel,“ informuje polícia.

Podľa tvnovín.sk sú zranení dvaja muži na cestárskom aute a vodič kamióna. Vrtuľník musel jedného z robotníkov previezť do nemocnice.

Domov
Zdieľať
Diskusia