Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
31. januára 2024, 10:11
Čas čítania 0:33

Pohotovostný pátrací tím hľadá len 13-ročnú Emmu. Po škole šla von a už sa nevrátila, mama jej posiela odkaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Emma bola včera 30. januára oblečená celá v čiernom.

Pohotovostný pátrací tím hľadá nezvestnú Emmu Horvátovú zo Senca, ktorá údajne prišla 30. januára zo školy a následne išla von. Doma mala byť o 20.00 h, ale už neprišla a odvtedy o nej nemá rodina žiadne informácie. 

Jej mama na sociálnej sieti žiada o pomoc. Dcére poslala odkaz: „Emmka, vráť sa mi domov, prosííííím.“

Mladá Slovenka má len 13 rokov, meria približne 164 centimetrov, má okolo 52 kilogramov. Emma má dlhé hnedé vlasy, konce vlasov sú melírované do blond. Poznávacím znamením môže byť aj štíhla postava či hnedé oči. Emma mala oblečenú čiernu mikinu s kapucňou, čierne legíny a aj čierne tenisky značky NIKE s bielym logom. 

„Ak ste osobu videli alebo máte informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu na čísle 158 alebo Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959,“informuje Pohotovostný pátrací tím aj na svojom Facebooku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia