Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
6. februára 2024 o 9:31
Čas čítania 0:43

Nové informácie o streľbe pri Košiciach. Telá manželského páru mali strelné poranenia brucha a hlavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade vraždy v Ruskove išlo o muža a ženu, našli aj strelnú zbraň.

V prípade pondelkového nálezu tiel dvoch osôb bez známok života v rodinnom dome v obci Ruskov išlo o 63-ročného muža a 61-ročnú ženu. Telá manželského páru mali strelné poranenia v oblasti hlavy a brucha. Potvrdila to košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Polícia vedie v prípade trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. „Strelná zbraň, ktorá bola nájdená v blízkosti tiel nebohých osôb, bola zaistená a zaslaná na kriminalisticko-expertízne skúmanie,“ uviedla hovorkyňa.

Telá našli krátko po 14.00 h. Policajti boli na mieste bezprostredne po prijatí oznámenia, miesta udalosti zabezpečili a zamedzili vstup nepovolaným osobám do blízkosti miesta činu.

Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy. Z dôvodu závažnosti skutku vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:01 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

„Košickí krajskí kriminalisti na prípade naďalej intenzívne pracujú, preverujú viaceré vyšetrovacie verzie, avšak vzhľadom na ich priebeh, no najmä preto, aby poskytovaním čiastkových informácií nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu ďalšieho vyšetrovania, podrobnejšie informácie aj s úctou k pozostalým poskytovať nebudeme,“ skonštatovala Ivanová.

polícia
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia