Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
6. februára 2024, 9:31
Čas čítania 0:43

Nové informácie o streľbe pri Košiciach. Telá manželského páru mali strelné poranenia brucha a hlavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade vraždy v Ruskove išlo o muža a ženu, našli aj strelnú zbraň.

V prípade pondelkového nálezu tiel dvoch osôb bez známok života v rodinnom dome v obci Ruskov išlo o 63-ročného muža a 61-ročnú ženu. Telá manželského páru mali strelné poranenia v oblasti hlavy a brucha. Potvrdila to košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Polícia vedie v prípade trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. „Strelná zbraň, ktorá bola nájdená v blízkosti tiel nebohých osôb, bola zaistená a zaslaná na kriminalisticko-expertízne skúmanie,“ uviedla hovorkyňa.

Telá našli krátko po 14.00 h. Policajti boli na mieste bezprostredne po prijatí oznámenia, miesta udalosti zabezpečili a zamedzili vstup nepovolaným osobám do blízkosti miesta činu.

Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy. Z dôvodu závažnosti skutku vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

16. apríla 2024, 8:30 Čas čítania 0:16 KVÍZ: Ako dobre poznáš Košice? Otestuj svoje znalosti o druhom najväčšom slovenskom meste KVÍZ: Ako dobre poznáš Košice? Otestuj svoje znalosti o druhom najväčšom slovenskom meste

„Košickí krajskí kriminalisti na prípade naďalej intenzívne pracujú, preverujú viaceré vyšetrovacie verzie, avšak vzhľadom na ich priebeh, no najmä preto, aby poskytovaním čiastkových informácií nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu ďalšieho vyšetrovania, podrobnejšie informácie aj s úctou k pozostalým poskytovať nebudeme,“ skonštatovala Ivanová.

polícia
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia