Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. februára 2024, 11:53
Čas čítania 0:28

Majiteľom kaštieľa v Turci môžeš byť aj ty. Historickú budovu s veľkým pozemkom kúpiš za sumu priestranného bratislavského bytu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ku kaštieľu patrí obrovský pozemok v srdci prírody.

V regióne Turiec ponúka realitná kancelária gotický kaštieľ za takmer 380-tisíc eur. Nehnuteľnosť postavili v druhej polovici 17. storočia a jej majiteľom sa môže stať ktokoľvek, informujú na webe

„Kaštieľ nepravidelného tvaru čiastočne zasadený do svahu je dvojpodlažný, fasády kaštieľa sú hladké, s jednoduchými oknami, v priečelí s nadokennými rímsami a so šindľovou strechou. Miestnosti v prízemí sú jednak s klenbami, ako aj s drevenými trámovými stropmi, v poschodí sa nachádzajú miestnosti s čiastočne poznateľnými stropnými maľbami,“ napísali v inzeráte.

K historickej budove s obytnou plochou 1 250 štvorcových metrov patrí aj obrovský pozemok s rozlohou 1,7 hektára. Záujemcov môže zaujať aj dobrá poloha v podhorskom Turci. Podľa maklérky je stavba vhodná na to, stať sa reštauráciou či ubytovaním.

kaštieľ
Zdroj: Remax
Domov
Zdieľať
Diskusia