Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
10. marca 2024, 12:57
Čas čítania 0:42

VIDEO: Borárosovi nevyšiel debut v ruskej lige, súper ho uškrtil už v prvom kole

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Boráros nepredviedol presvedčivý výkon.

Slovenský MMA zápasník Gábor Boráros prehral v prvom zápase v ruskej organizácii ACA. Jeho súperom bol ruský bojovník Marat Gafurov, ktorého skóre je aktuálne 20 výhier a len štyri prehry. Boráros na ruskej pôde nastúpil do zápasu bez svojich trénerov. V rohu mal len trénera boxu Dávida Zölda. Zmenil aj jeho populárnu nástupovku.

Ruský šampión organizácií M-1 či ONE FC ho už po 10 sekundách hodil na zem, kde ho bez problémov kontroloval. Po necelých troch minútach veľkého množstva úderov mu nasadil páku na ruku. 31-ročný Boráros to nevydržal a po chvíľke odklepal. 

Boráros dva dni pred zápasom na sociálnej sieti uviedol, že je chorý a necíti sa dobre. Tiež dodal, že má poňho večer prísť záchranka. „Určite dostanem nejakú infúziu a čo ja viem čo ešte.“ Je to jeho prvá prehra od kontroverzného zápasu proti ruskému bojovníkovi Kirillovi Medvedovskému. Aktuálne má na konte 20 výhier, 11 prehier a jednu remízu.

Domov
Zdieľať
Diskusia