Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
11. marca 2024, 8:17
Čas čítania 0:48

Poslanec Glück zaútočil na novinárku Denníka N. Nepáčil sa mu článok, v ktorom pripomenula, ako sa chcel vyhnúť mobilizácii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslanec Glück sa chcel vyhnúť mobilizácii v prípade vojny.

31-ročný poslanec za Smer-SD Richard Glück na Facebooku slovne zaútočil na novinárku Denníka N Máriu Benedikovičovú. Tá v článku poukázala na to, že Glück pred rokmi natočil video, v ktorom tvrdí, že v prípade vojny nebude bojovať.

Benedikovičová si všimla, že Glück sa chcel v prípade mobilizácie vyhnúť nástupu na vojnu. Poslanec však teraz paradoxne podáva spolu s členmi Smeru trestné oznámenie na komentátora Martina M. Šimečku za to, že o Slovensku hovoril ako o „zbabelom národe“.

Glück novinárku obvinil z toho, že článok napísala na objednávku pre Progresívne Slovensko. Denník N obvinil zo zavádzania. „Denník N nedostane od štátu ani jedno euro,“ povedal Glück. 

Glück novinárke neodpovedal na otázky

K videu sa na sociálnej sieti vyjadrila aj samotná autorka článku Benedikovičová. Tá tvrdí, že Glück ju obviňuje z klamstva a zo šírenia nenávisti, no neodpovedal jej na otázky. Odvetil jej iba to, že s Denníkom N nekomunikuje. 

„Dnes ma obviňuje vo videu, že som o ňom písala na pokyn Šimečkovcov, lebo im bolo treba pofúkať rany. Nie je to pravda. Nie je príjemné, keď pán Glück o mne šíri klamstvo a spraví zo mňa terč pre hejterov a trollov. Stojím si za článkom, píšem slobodne, nikto mi nič nediktuje, pán poslanec,“ odkázala novinárka Glückovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia