Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. marca 2024, 20:19
Čas čítania 0:27

Na Slovensku udrú silné búrky aj víchrica. SHMÚ vydáva výstrahy (+ mapa)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na západnom a strednom Slovensku platia výstrahy pred zrážkami.

Na západnom a strednom Slovensku platia až do utorka 12. marca výstrahy pred dažďom. V Bratislave, Malackách a Pezinku sa očakáva počas dňa aj silný vietor. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na svojom webe.

Výstrahu pred dažďom vydal ústav pre celý Bratislavský, Trnavský kraj, väčšinu okresov Banskobystrického kraja, ako aj pre Myjavu, Nové Mesto nad Váhom, Liptovský Mikuláš a Ružomberok. Kým na západe krajiny odborníci očakávajú 25 až 60 milimetrov zrážok, na strednom Slovensku by mohlo spadnúť najviac 40 milimetrov.

Výstraha prvého stupňa pred povodňami platí v okresoch Nitra, Zlaté Moravce, Topoľčany, Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Prievidza, Levice, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Banská Bystrica, Brezno, Krupina, Lučenec, Rimavská Sobota, Revúca, Rožňava a Gelnica.

SHMÚ
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia