Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
19. marca 2024, 9:02
Čas čítania 0:31

Obľúbené nákupné centrum avizuje masívne rozšírenie. V Bratislave plánuje postaviť ďalšiu budovu plnú obchodov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V bratislavskom Auparku pribudne 9 999 m² novej predajnej plochy.

Nákupné centrum Aupark plánuje rozšírenie priestorov. Bratislavčania tak budú môcť nakupovať v ďalšej exkluzívnej obchodnej jednotke. 

„Naše nákupné centrum sa rozširuje a vy sa už čoskoro môžete tešiť na svoje obľúbené značky v nových, väčších priestoroch vo forme flagship obchodov a takisto na nové atraktívne globálne značky. Celkovo pribudne 9 999 štvorcových metrov novej predajnej plochy,“ informujú na sociálnej sieti.

Nákupné centrum zmení aj fasádu. Pri jej výstavbe budú klásť dôraz najmä na udržateľnosť. Centrum bude po novom „obrastené“ rastlinami. Povrch budovy bude priaznivo pôsobiť na zlepšenie mikroklímy, zníženie prašnosti a hlučnosti a vytvoria zázemie pre život hmyzu.

„Výrazným prvkom nového rozšírenia je zelená fasáda, ktorá podporí biodiverzitu v tesnej blízkosti mestskej diaľnice. Pri jej stavbe sa opätovne využívajú materiály z pôvodných konštrukcií a vysadí sa tam až 40 000 rastlín rôznych druhov,“ uvádzajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia