Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
26. apríla 2024, 9:57
Čas čítania 0:26

FOTO: Andrej Danko zametá Dúbravku. S metlou a lopatou plní svoj sľub po zrážke so semaforom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podpredseda NR SR dnes zametá bratislavskú mestskú časť. Okrem toho má zákaz dva roky šoférovať a musel zaplatiť pokutu.

Podpredseda NR SR Andrej Danko si odpykáva svoj „trest“ po tom, čo ešte 11. januára narazil do semafora v bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Výsledky skráteného vyšetrovania preukázali, že nešlo o trestný čin, ale o priestupok.

Zákaz šoférovať dostal na 2 roky a faktúru za spôsobenú nehodu vo výške 2 468,95 eura bez DPH. Okrem toho musí zaplatiť pokutu vo výške 900 eur.

Andrej Danko v politickej relácii sám avizoval, že je ochotný ísť zametať Dúbravku. „Sľub dodržím a prijímam výzvu. V apríli prídem pomôcť zametať Dúbravku. Dobrý štart, ako začať jarné upratovanie,“ napísal na sociálnej sieti. Pôvodný termín zametania Dúbravky s Andrejom Dankom mal byť 6. apríla, termín odložil na dnes. 

Andrej Danko zametá dúbravku
Zdroj: reprofoto
Späť
Zdieľať
Diskusia