Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
26. apríla 2024, 12:44
Čas čítania 0:42

Polícia po takmer 4 mesiacoch zverejnila video z nehody Andreja Danka, pri ktorej narazil do semafora

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zábery z januárovej nehody podpredsedu NR SR nakrútila kamera z okoloidúcej električky premávajúcej v Dúbravke.

Andrej Danko 11. januára vo večerných hodinách nabúral do semafora v bratislavskej Dúbravke a z miesta nehody ušiel. Výsledky skráteného vyšetrovania preukázali, že v tomto prípade nešlo o trestný čin, ale o priestupok. V dôsledku januárovej nehody odobrali Dankovi vodičský preukaz na dva roky a musí zaplatiť pokutu vo výške 900 eur.  

Dnes si Danko odpracoval svoj „trest“, ku ktorému sa sám ponúkol. „Keď mi prikážu zametať Dúbravku, zametať ju budem od rána do večera,“ povedal v diskusnej relácii. Mestskú časť dnes zametal 2 hodiny. 

Pár dní po nehode sľuboval minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) zverejnenie záberov z bezpečnostných kamier, ktoré Andreja Danka pri náraze zachytili. Od nehody prešli takmer štyri mesiace. Sľubované video dnes zverejnila Polícia SR na sociálnej sieti.

Nehodu v Dúbravke zachytila okoloidúca električka. Video je však rozmazané a nie je veľmi dobre viditeľné, kedy došlo k nehode. Zachytáva ju totiž z diaľky. K nehode došlo cca v 8. sekunde videa. V diaľke vidno, ako auto rýchlo vošlo do križovatky a narazilo do semafora. V 23. sekunde videa už Danko z miesta nehody odchádza.

Domov
Zdieľať
Diskusia