Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. marca 2024, 14:19
Čas čítania 0:33

SNS chce zastaviť „zlo v podobe Ivana Korčoka“. Strana sa plánuje stretnúť s Pellegrinim a Ficom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

SNS uvádza, že v prvom kole bol priestor na „voľbu srdcom“, v druhom však treba podľa strany rozhodovať s rozumom.

Koaličná SNS pozvala na stretnutie kandidáta na prezidenta a predsedu Národnej rady SR Petra Pellegriniho (Hlas-SD) aj premiéra Roberta Fica (Smer-SD). Podčiarkla, že Pellegriniho pozvala bez akýchkoľvek podmienok ako gesto s cieľom „zastaviť zlo v podobe Ivana Korčoka“. Stretnutie v súvislosti s prezidentskými voľbami avizuje na 2. apríla o 10.00 h v centrále SNS. 


„SNS je presvedčená, že druhé kolo prezidentských volieb je o boji koalície s opozíciou. Sme presvedčení, že sme povinní spoločne a nerozdielne vyjadriť politický názor, že Ivan Korčok je neprijateľné zlo. SNS si uvedomuje zložitosť situácie,“ uviedla strana.


Hovorkyňa SNS Zuzana Škopcová podotkla, že v prvom kole bol priestor na „voľbu srdcom“, v druhom však treba rozhodovať s rozumom. Tvrdí, že opozícia sa aktivizuje, preto musí koalícia vyslať verejnosti jednotný signál. SNS verí, že Pellegrini prijme podanú ruku a nasledujúce dva týždne naplno zabojuje o svoju pozíciu.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia