Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. marca 2024, 9:30
Čas čítania 0:29

Prudká zmena počasia na Slovensku: už o pár hodín prídu vysoké teploty, môžeš okamžite vymeniť šatník

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Meteorológovia predpovedajú, že teploty budú každým dňom stúpať.

V najbližších dňoch obyvatelia Slovenska zažijú výrazné zvyšovanie teplôt, pričom s prichádzajúcou Veľkou nocou sa teploty vyšplhajú v niektorých územiach krajiny nad 20 °C, informuje iMeteo

Už dnes je oproti včerajšiemu dňu teplejšie a maximá sa na juhozápade krajiny aj na východe krajiny vyšplhajú na 15 až 19 °C.

Počas štvrtka bude viac zrážok, prehánky či dážď môžu očakávať ľudia na východe Slovenska. Teploty sa budú pohybovať v rozmedzí od 10 až 18 °C. 

Predpoveď počasia
Zdroj: SHMÚ
Predpoveď počasia
Zdroj: SHMÚ

„Letné teploty“ počas Veľkej noci 

S Veľkou nocou príde na naše územie oteplenie a počasie sa zlepší. Piatok bude prevládať premenlivá oblačnosť. Teploty v najteplejších slovenských lokalitách prekročia hranicu 20 °C. Cez víkend sa teploty ešte zvýšia. Meteorológovia predpovedajú, že počas nedele budú na niektorých miestach teploty dosahovať až 24 °C. 

predpoveď počasia
Zdroj: SHMÚ
predpoveď počasia
Zdroj: SHMÚ
predpoveď počasia
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia