Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
28. marca 2024, 18:10
Čas čítania 0:33

Bratislavské letisko spustí novú linku. Za pár hodín sa dostaneš do Turecka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Letecká spoločnosť Pegasus Airlines bude od mája pravidelne lietať do tureckého Istanbulu.

Bratislavské letisko spustí od polovice mája pravidelné lety do Istanbulu. Do tureckého mesta bude lietať spoločnosť Pegasus Airlines.

„S radosťou vám oznamujeme, že s Pegasus Airlines spúšťame novú linku z bratislavského letiska priamo do tureckého Istanbulu! Pripravte sa na spoznávanie pulzujúcej kultúry, bohatej histórie a očarujúcich pamiatok tureckej metropoly. S letmi 2-krát týždenne môžete objavovať ikonické miesta, ako je Hagia Sofia, Modrá mešita alebo rušný Veľký bazár,“ uviedlo letisko.

Priamu linku spustia od 15. mája 2024. Spoločnosť bude lietať do Turecka v nedele o 12.30 h a v stredy o 14.00 h. „Let trvá dve a štvrť hodiny a pristanete na letisku SAW – Istanbul Sabiha Gokcen Airport,“ informujú. Letisko sa nachádza 47 kilometrov od centra mesta.

Finálne ceny leteniek ešte nie sú známe. Letecká spoločnosť v súčasnosti aktualizuje rezervačný systém. Výsledné sumy budú známe o niekoľko dní, informujú Aktuality.sk.

Istanbul.
Istanbul. Zdroj: Pexels/Caner Cankisi
Domov
Zdieľať
Diskusia