Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
1. apríla 2024 o 11:34
Čas čítania 0:33

AKTUÁLNE: V potoku pri Veľkom Krtíši našli telo 2-ročného dieťaťa. Stratilo sa na Veľkonočnú nedeľu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti udalosť vyšetrujú.

V potoku v obci Slovenské Kľačany v okrese Veľký Krtíš sa podľa portálu My Novohrad utopilo 2-ročné dieťa. Stratilo sa vraj ešte na Veľkonočnú nedeľu a jeho telo našli v susednej dedine. Udalosť je v štádiu vyšetrovania.

Chlapec sa podľa informácií tvnoviny.sk hral pred bytovkou. Naposledy ho videli pri dedinskom potoku. Vtedy už začali prehľadávať okolie, po dvoch hodinách ho našli v potoku v susednej obci Vieska. Prípad aktuálne vyšetruje polícia.

Hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Petra Kováčiková uviedla, že informáciu o nezvestnosti dvojročného chlapčeka prijala polícia na tiesňovej linke v nedeľu vo večerných hodinách.

„Do pátrania boli zapojení policajti, hasiči aj dobrovoľní hasiči. V tomto prípade bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia,“ uviedla s tým, že chlapčeka vypátrali vo vodnom toku v obci Vieska o 21.15 h.

Kováčiková dodala, že vzhľadom na citlivosť prípadu nebude polícia poskytovať žiadne podrobnejšie informácie.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia