Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
1. apríla 2024, 17:39
Čas čítania 0:24

Pri Sliači spozorovali medvedicu. Pohybuje sa aj pri kúpeľoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Medvedicu už registruje zásahový tím.

Pri Sliači v okrese Zvolen videli medvedicu. Šelmu zaregistrovali aj pri kúpeľoch. Mesto na svojom webe informuje, že o pohybe medvedice informovali aj zásahový tím, ktorý bude jej pohyb monitorovať.

18. júna 2022, 16:30 Čas čítania 10:12 Medveď hnedý je z 90 % vegetarián. Človek nie je jeho korisťou, hovorí šéf zásahového tímu (Rozhovor) Medveď hnedý je z 90 % vegetarián. Človek nie je jeho korisťou, hovorí šéf zásahového tímu (Rozhovor)
1. apríla 2024, 8:34 Čas čítania 0:49 Na Liptove zaútočil medveď na manželský pár. Muža museli s poranením nohy ošetriť Na Liptove zaútočil medveď na manželský pár. Muža museli s poranením nohy ošetriť
23. júna 2022, 18:07 Čas čítania 1:12 PRAVIDLÁ pri stretnutí s medveďom. Na čo si dávať pozor a čo určite nerobiť? PRAVIDLÁ pri stretnutí s medveďom. Na čo si dávať pozor a čo určite nerobiť?

„Žiadame obyvateľov mesta, jeho návštevníkov, turistov a kúpeľných hostí, aby boli pri pohybe v kúpeľnom parku a jeho okolí obozretní, nakoľko máme každoročne hlásenia a potvrdenú vedomosť, že práve z vyššie uvedených dôvodov sa na jar, v čase medvedej ruje, v tejto oblasti dočasne vyskytuje samica medveďa s potomstvom,“ píše zásahový tím. 

Ľudia môžu stret s medveďmi obmedziť najmä tým, že sa nevzdialia od frekventovaných komunikácií a vyhýbajú sa individuálnym prechádzkam.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Pxfuel
Domov
Zdieľať
Diskusia