Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Nina Miščíová
2. apríla 2024, 16:41
Čas čítania 0:27

Matovič ukázal údajnú „Pellegriniho vilu“. Písaná je na poslanca strany Hlas-SD

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dom je napísaný na poslanca Petra Náhlika. Nehnuteľnosť vraj navštevuje aj predseda parlamentu Peter Pellegrini.

Igor Matovič na sociálnej sieti Facebook ukázal údajnú „vilu Petra Pellegriniho“. Tá je oficiálne napísaná na poslanca Petra Náhlika z politickej strany Hlas-SD. Na tému poukázal aj denník SME, ktorý upozorňuje, že Náhlik nehnuteľnosť napriek zákonnej povinnosti neuvádza v majetkovom priznaní.

Dom údajne Náhlikovi sprostredkoval podnikateľ Michal Gučík. Podľa zistení SME a tvrdenia Igora Matoviča vilu navštevuje Peter Pellegrini. Na firmu poslanca Náhlika je registrované aj súkromné lietadlo, ktorým prezidentský kandidát nedávno cestoval do Košíc.

Náhlik strane Hlas-SD pomohol aj s tým, že vedeniu poskytol luxusný mercedes. Podľa Matoviča, ktorý odkazuje na tvrdenia Pellegriniho bývalých kolegov zo strany Smer-SD, má prezidentský kandidát „všetky svoje nakradnuté majetky napísané práve na Náhlika ako jedného zo svojich najbližších ľudí“.

Domov
Zdieľať
Diskusia