Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. apríla 2024, 7:33
Čas čítania 0:28

Lesník postrelil svojho kolegu do nohy. Vraj chcel strieľať na medvedicu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia začala trestné stíhanie.

V lesoch nad Kyslinkami na Poľane zamestnanec Štátnej ochrany prírody postrelil svojho kolegu. Muž tvrdí, že ich v lese prekvapila medvedica s dvoma mladými. Keď chcel na ňu vystreliť, guľka zasiahla jeho kolegu do nohy, informujú Noviny.sk.

„Medvedica sa mala rozbehnúť a jeden zo zamestnancov vystrelil,“ informovala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Kováčiková. Zatiaľ nie je jasné, za akých okolností guľka zasiahla mužovu nohu.

Postreleného museli hospitalizovať v Roosveltovej nemocnici v Banskej Bystrici na oddelení chirurgie. Podľa hovorkyne nemocnice je jeho stav stabilizovaný. O tom, čo sa stalo v lese, nechcel hovoriť.

Polícia už začala trestné stíhanie. „Bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. Použitú zbraň mal muž v legálnej držbe,“ uzavrela hovorkyňa Kováčiková. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia