Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
12. apríla 2024, 8:54
Čas čítania 0:35

Pri dedine na východe Slovenska videli medveďa. Obec varuje obyvateľov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Medveďa videli už pri viacerých dedinách na celom Slovensku.

Obec Veľký Folkmar v okrese Gelnica upozorňuje obyvateľov, že sa v okolí pohybuje medveď hnedý. Prosí obyvateľov o to, aby sa v prírode mali na pozore a správali sa tak, aby medveďa neprekvapili. 

12. apríla 2024, 7:13 Čas čítania 0:54 Jasmina Alagič telefonovala s firmou Rauch krátko po zrušení spolupráce. Zverejnila detaily, na konci videa si pripila džúsom Jasmina Alagič telefonovala s firmou Rauch krátko po zrušení spolupráce. Zverejnila detaily, na konci videa si pripila džúsom

„Tento príspevok nemá v žiadnom prípade za cieľ vyvolať medzi občanmi strach alebo paniku. Medveď, rovnako ako ostatné živočíchy, do prírody patrí,“ dodáva obec v príspevku.

Medveďa videli pri Banskej Bystrici aj pri Prievidzi

Pred medveďom varovali aj v dedine Horná Mičiná pri Banskej Bystrici. Na oficiálnej facebookovej stránke obec zverejnila video, na ktorom vidieť, ako sa medveď pohybuje na lúke v blízkosti rodinných domov za bieleho dňa.

12. apríla 2024, 7:45 Čas čítania 0:39 Pellegrini priznal, že v prezidentskej kampani porušil zákon. Je pripravený zaplatiť vysokú pokutu Pellegrini priznal, že v prezidentskej kampani porušil zákon. Je pripravený zaplatiť vysokú pokutu

Prievidzská polícia upozorňuje na výskyt medveďa v dedine pri Prievidzi. „V okrese Prievidza v blízkosti obce Kľačno bol v poslednom období zaznamenaný pohyb viacerých medveďov, bez napadnutia. Žiadame občanov, buďte opatrní a prechádzku do prírody v tejto oblasti si radšej rozmyslite,“ napísali policajti na sociálnej sieti. 

medved
Zdroj: PxHere/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia