Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
17. apríla 2024, 11:58
Čas čítania 0:26

Youtube zavádza zásadnú novinku. Ak porušíš zákaz, čaká ťa vážne obmedzenie sledovania videí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zmena sa týka aplikácie Youtube v mobiloch.

Spoločnosť Youtube zaviedla novinku, pre ktorú používateľom nebudú fungovať softvérové nástroje na blokovanie reklám v mobilnej ani v počítačovej verzii aplikácie. Po novom môže používanie aplikácií na blokovanie reklám v mobile znamenať sekanie videa alebo hlásenia typu Tento obsah nie je v tejto aplikácii dostupný, informuje Gizmodo.

„Blokovanie reklám bráni tvorcom zarábať na pozeraní videí,“ tvrdí Youtube. Pre používateľov platformy to znamená, že ak chcú pozerať Youtube na mobile bez reklám, musia si zaplatiť predplatné Premium za viac ako 7 eur mesačne.

Takýto osud už postihol aj používateľov Youtubu na počítačoch. Dôvodom zavádzania takýchto opatrení je zrejme pokles príjmov z reklám, ktorý materská spoločnosť Youtubu zaznamenala už dva štvrťroky po sebe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia