Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
26. apríla 2024, 11:09
Čas čítania 0:30

Danko už spoznal trest: 2 roky nebude šoférovať a zaplatí pokutu 900 eur. Poobede vraj ukáže dôkaz o vylomenom zube

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Škodu na semafore vo výške takmer 2 500 eur vraj už zaplatil.

Podpredseda parlamentu Andrej Danko (SNS) nemôže po januárovej dopravnej nehode v bratislavskej Dúbravke dva roky šoférovať. Zaplatiť musí aj pokutu. Uviedol to v piatok pri upratovaní Dúbravky, do ktorého sa v súvislosti s nehodou dobrovoľne zapojil.

26. apríla 2024, 9:57 Čas čítania 0:26 FOTO: Andrej Danko zametá Dúbravku. S metlou a lopatou plní svoj sľub po zrážke so semaforom FOTO: Andrej Danko zametá Dúbravku. S metlou a lopatou plní svoj sľub po zrážke so semaforom

„Dva roky šoférovať nebudem a zaplatím pokutu,“ uviedol Danko. Semafor podľa svojich slov zaplatil. Malo ísť o faktúru za spôsobenú nehodu vo výške 2 468,95 eura bez DPH. Odmieta, že bol v čase nehody pod vplyvom alkoholu. Avizoval, že popoludní zverejní dôkaz, že z miesta incidentu odišiel pre zlomený zub. Nebráni sa zverejneniu videa z nehody.

K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke. Danko mal podľa svojich slov dostať šmyk a naraziť do semafora. Opozícia kritizovala, že odišiel z miesta incidentu. Vec od marca vyšetrovali ako priestupok.

ANDREJ DANKO, SEMAFOR
Zdroj: TASR/Martin Baumann, Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia