Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
14. mája 2024 o 8:55
Čas čítania 0:24

Obľúbený bratislavský podnik Pink Whale pri požiari prišiel o bar aj vodovod. Majitelia prezradili svoje ďalšie plány s prevádzkou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Majitelia chcú zrušiť čo najmenej plánovaných koncertov.

Obľúbený bratislavský podnik Pink Whale, ktorý včera zasiahol požiar, prišiel o bar aj elektroinštaláciu. Majitelia na Facebooku informovali, že všetky tri pódiá a aj technika prežili požiar bez ujmy.

„Prísne vzaté nám zhorel bar a chlaďák. Plus časť elektroinštalácie a vodovod. Je to celkom dosť peňazí, ktoré budeme musieť nájsť, ale dobré je, že škody nie sú fatálne,“ napísali v statuse na sociálnej sieti. 

Zákazníci baru sa však nemusia obávať. Majitelia sľubujú, že aj keď prišli o časť priestorov, dlhodobo zatvorené nebude. „Vaša podpora nám dáva obrovskú energiu a už teraz makáme na tom, aby sme museli zrušiť čo najmenej koncertov, ktoré máme naplánované,“ dodávajú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia