Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová TASR
17. mája 2024 o 13:21
Čas čítania 0:28

AKTUÁLNE: Fico dnes absolvoval ďalšiu operáciu. Jeho stav je stabilizovaný, ale stále veľmi vážny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informácie poskytol Matúš Šutaj Eštok v mimoriadnom štúdiu na TA3.

Robert Kaliňák informoval na tlačovej konferencii o aktuálnych informáciách v súvislosti so zdravotným stavom predsedu vlády Roberta Fica.

Potvrdil, že Robert Fico dnes absolvoval približne dvojhodinový chirurgický zákrok, počas ktorého mu odstránili odumreté tkanivo, ktoré ostalo po strelnej rane. „Jeho stav je naďalej vážny,“ uviedol. Podľa Kaliňáka bude trvať ešte niekoľko dní, pokiaľ zistia, ako sa bude jeho stav vyvíjať.

„Bolo odstránené nekrotické tkanivo, ktoré zostalo po strelnej rane. Pacient je toho času pri vedomí, je stabilizovaný, ale je naďalej umiestnený na ARO. Jeho stav je naozaj vážny,“ priblížila riaditeľka nemocnice. K chirurgickému zákroku pristúpili po kontrolnom CT vyšetrení. Doplnila, že ide o štandardný postup.


Kaliňák doplnil, že chod krajiny nie je nijakým spôsobom zmrazený a všetky procesy fungujú ďalej.

kalinak
Zdroj: TA3
Domov
Zdieľať
Diskusia