Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
20. mája 2024 o 12:52
Čas čítania 1:02

Andrej Danko údajne vyrazil mužovi z ruky mobil. „Ako si dovolíte zavolať mi?“ reagoval na našu otázku o incidente

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa šéfa SNS bol obeťou on sám.

Poslanec Juraj Šeliga (Demokrati) zverejnil na sociálnej sieti príspevok, v ktorom píše o večernom incidente medzi neznámym mužom a Andrejom Dankom (SNS). Šeliga pre Refresher uviedol, že informáciu o večernom incidente z čerpacej stanice pri Nitre má priamo od muža, ktorý prišiel do potýčky so šéfom SNS.

V príspevku opisuje, ako údajne opitý podpredseda parlamentu vytrhol z ruky neznámemu mužovi mobil a cukríky so slovami: „Čo čumíš?“ Podľa informácií Juraja Šeligu dotyčný muž Andreja Danka nijako neoslovil. Pri incidente mali byť aj svedkovia a jeho ochranka, ktorá sa snažila upokojiť situáciu.

Priestor na vyjadrenie k incidentu sme poskytli aj Andrejovi Dankovi, ten však v telefonáte reagoval so slovami: „Ako si dovolíte zavolať mi? Ja som vám dal svoje číslo? Dobre, pekný deň, držte sa. Dovidenia.“ Následne nám položil.

Po zverejnení článku Refresheru prostredníctvom hovorkyne Zuzany Škopcovej z tlačového oddelenia SNS zaslal stanovisko, ktoré uvádzame v plnom znení. Zároveň nás obvinil z manipulovania telefonátov a tvrdil, že sa nebude vyjadrovať neznámemu človeku, aj keď sa mu autorka článku predstavila. „Žiadam vás, aby ste toto zverejnili a nemanipulovali telefonáty, ja nie som povinný vám ako neznámemu človeku reagovať, svoje číslo som vám nedal,“ napísal Danko.

Stanovisko Zuzany Škopcovej z tlačového oddelenia SNS:

„Jediné, čo sa odohralo, a takých konfliktov bolo v ten deň viacej, že pri návrate z Banskej Bystrice z operácie predsedu vlády išiel predseda SNS na WC a odzadu naňho slovne reagoval neznámy človek, návštevník pumpy. Ten sa otočil a dal mu najavo, že si neželá byť obťažovaný. Žiadna ochranka ani nikto iný nemuseli zasahovať. Trvalo to pár sekúnd bez akýchkoľvek dôsledkov a konfliktov.“

Domov
Zdieľať
Diskusia