Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
20. mája 2024 o 15:53
Čas čítania 0:42

VIDEO: Andrej Danko sa na pumpe pochytil so zákazníkom. Zasahovať musel jeho ochrankár

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Neznámy muž sa na pumpe pochytil so šéfom SNS.

Juraj Šeliga z mimoparlamentnej strany Demokrati zverejnil video Andreja Danka, na ktorom je predseda SNS na pumpe v Nitre. Na záberoch vidno, ako sa Danko dostane do potýčky so zákazníkom a zasiahnuť musí až jeho ochrankár.

Šeliga dnes pre Refresher povedal, že informáciu o večernom incidente z čerpacej stanice pri Nitre má priamo od muža, ktorý prišiel do potýčky so šéfom SNS. Ten tvrdil, že mu predseda SNS z rúk vyrazil mobil a cukríky so slovami: „Čo čumíš?“

Zuzana Škopcová z tlačového oddelenia SNS protichodne uvádza, že ochranka zasahovať nemusela, aj keď ju vidíme priamo na videu z pumpy. Danko dal vraj iba zákazníkovi najavo, že nechce, aby ho obťažovali. 

„Jediné, čo sa odohralo, a takých konfliktov bolo v ten deň viacej, že pri návrate z Banskej Bystrice z operácie predsedu vlády išiel predseda SNS na WC a odzadu naňho slovne reagoval neznámy človek, návštevník pumpy. Ten sa otočil a dal mu najavo, že si neželá byť obťažovaný. Žiadna ochranka ani nikto iný nemuseli zasahovať. Trvalo to pár sekúnd bez akýchkoľvek dôsledkov a konfliktov,“ uviedla pre Refresher v stanovisku.

Domov
Zdieľať
Diskusia