Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. mája 2024 o 9:14
Čas čítania 0:28

Na český trh sa vráti známa značka s oblečením. Rozšírenie plánuje investor aj na Slovensko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Značka pôsobila na Slovensku už aj v minulosti a mala otvorených niekoľko kamenných predajní.

Známa odevná značka Pietro Filipi hlási návrat na český trh. Investor plánuje rozšírenie svojich služieb do zahraničia vrátane Slovenska, informuje iDnes.cz.

Cieľom investora je rýchlo vrátiť značku späť na trh. Noví majitelia obratom pripravili prvú kolekciu oblečenia Pietro Filipi: pánske boxerky, plavky, dámske nohavičky, ponožky a župany. V prípade záujmu zákazníkov spoločnosť avizuje postupné rozširovanie portfólia.

Značka Pietro Filipi fungovala na trhu už od roku 1993. Zlé manažérske rozhodnutia a koronakríza ju doviedli ku „krachu“. Momentálne firmu prevzala spoločnosť DaniDarx, ktorá vlastní aj známy e-shop so spodnou bielizňou Trenýrkárna.cz.

Značka pôsobila na Slovensku už aj v minulosti. Roky tu mala otvorené kamenné predajne, neskôr sa presunula len do online priestoru. Noví majitelia momentálne plánujú expanziu aj na slovenský trh.

Anketa:
Nakupoval si už v obchodoch Pietro FIlipi?
Áno.
Nie.
Nespomínam si.
Áno.
23 %
Nie.
72 %
Nespomínam si.
5 %
Domov
Zdieľať
Diskusia