Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová
29. mája 2024 o 6:52
Čas čítania 0:30

V malej dedine na Orave vznikne nové obchodné centrum. Oficiálne otvorenie plánujú na budúci rok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Súčasťou centra budú aj administratívne priestory.

V oravskej obci Zákamenné postaví investor obchodné polyfunkčné centrum Nižná Okálka. Projekt by mal stáť 3,5 milióna eur. Oficiálne otvorenie plánuje v novembri 2025, upozornil na to Kryptomagazín.

„Účelom navrhovanej činnosti Obchodné a polyfunkčné centrum Nižná Okálka je vybudovanie obchodného a polyfunkčného centra na území obce Zákamenné. V areáli sa navrhuje umiestniť objekt, ktorý bude zahŕňať predajnú plochu, obchodný priestor s troma samostatnými jednotkami na prenájom a objekt administratívnej budovy,“ píše investor v zámere.

Anketa:
Ako často nakupuješ v obchodných centrách?
Každý deň.
Niekoľkokrát do týždňa.
Raz za čas.
Nenakupujem v obchodných centrách.
Každý deň.
11 %
Niekoľkokrát do týždňa.
21 %
Raz za čas.
56 %
Nenakupujem v obchodných centrách.
12 %

Centrum bude tvoriť viacero budov, ktoré plánujú rozmiestniť do tvaru písmena U. Okrem obchodov sa v ňom budú nachádzať aj administratívne priestory. Súčasťou bude aj parkovisko s kapacitou viac ako 100 miest na parkovanie a nabíjacie stanice pre elektromobily. S výstavbou začnú na konci roka 2024. Areál, ale aj samotné centrum majú byť obklopené zeleňou.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Pexels/Jiyoung
Domov
Zdieľať
Diskusia