Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Eva Thonhauserová
2. júna 2024 o 9:15
Čas čítania 0:28

Odtrhnuté strechy, vyvalený elektrický stĺp či stromy. Včerajšie silné búrky napáchali na východe Slovenska obrovské škody

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V oblasti východného Slovenska sa vo včerajších hodinách objavili mimoriadne silné búrky.

Hasiči v Košickom kraji počas sobotňajšieho popoludnia zaznamenali viacero výjazdov v súvislosti s nepriaznivým búrkovým počasím.

Čo všetko napáchali búrky? 

Na východe krajiny zaznamenali hasiči popadané stromy či strhnutú strechu v obci Iňačovce v Michalovskom okrese. V obci Senné evidovali strhnutú strechu aj vyvalený stĺp elektrického vedenia.


„Výjazdy hasičov sa v štyroch prípadoch týkali popadaných stromov. Zvyšnú časť strechy rodinného domu v Iňačovciach, ktorú strhlo vplyvom búrky, hasiči pomohli dať dole a výjazd ukončili,“ spresnil hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Košiciach Jozef Bálint.


Strechu rodinného domu strhlo aj v obci Senné v Michalovskom okrese. Informáciu potvrdil starosta Marcel Nemčík. „Strechu sa podarilo dať naspäť a ukotvujeme ju. Odstraňujeme aj spadnutý strom a spadol tiež elektrický stĺp, čiže nemáme elektrinu,“ doplnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia