Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
3. júna 2024 o 8:53
Čas čítania 0:27

Z celého slovenského trhu sťahujú jednu z najobľúbenejších sladkostí. Našli v nej nevyhovujúcu surovinu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Metro sťahuje zo svojich regálov sladkosť.

  • METRO Cash & Carry SR sťahuje z predaja balenia obľúbenej sladkosti Kit kat 4 finger 41,5 g 24x. 
  • Dôvodom je podľa spoločnosti nevyhovujúca požiadavka na surovinu palmový olej. Metro takisto uvádza, že produkt sťahuje z preventívnych dôvodov. 
  • Stiahnutie sa týka výrobkov od dodávateľa Nestlé Slovensko, s. r. o.

Prečo je to dôležité: Veľkoobchod Metro navštevuje mnoho Slovákov, ktorí vo veľkom nakupujú buď pre svoje prevádzky, alebo pre vlastnú spotrebu. Spoločnosť ľudí žiada, aby výrobok nekonzumovali.

Širší kontext: Sladkosť si mohli návštevníci Metra zakúpiť v čase od 7. marca 2024 do 31. mája 2024. Výrobky môžu vrátiť v ktoromkoľvek veľkoobchodnom stredisku METRO Cash & Carry SR. Vrátiť výrobok je možné do 3. júna 2024.

28. mája 2024 o 9:30 Čas čítania 4:22 Navštívil som trenčianske „Beverly Hills“: Slávni slovenskí hokejisti bývajú práve tu, realiťák by však s nimi nemenil (Reportáž) Navštívil som trenčianske „Beverly Hills“: Slávni slovenskí hokejisti bývajú práve tu, realiťák by však s nimi nemenil (Reportáž)
31. mája 2024 o 12:30 Čas čítania 4:14 Vlado pracuje ako maliar v Holandsku: So Slovákmi je problém vždy, keď sa riešia peniaze. Niekedy sa im dokonca vyhýbam (Rozhovor) Vlado pracuje ako maliar v Holandsku: So Slovákmi je problém vždy, keď sa riešia peniaze. Niekedy sa im dokonca vyhýbam (Rozhovor)
1. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 3:48 Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž) Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž)
kitkat
Zdroj: metro.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia