Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
4. júna 2024 o 7:43
Čas čítania 0:42

Zásadné správy o Robertovi Ficovi: minister Kaliňák odhadol, kedy sa vráti v plnej sile

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Robert Kaliňák prezradil, kedy približne by sa mohol premiér plnohodnotne uzdravieť.

  • Podpredseda vlády a minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD) v diskusnej relácii Rádia Slovensko Otvorene s Annou Vargovou prehovoril o zdraví Roberta Fica.
  • Zdravotný stav premiéra sa od začiatku týždňa začal dynamicky zlepšovať. 
  • Kaliňák odhadol, kedy by mohlo dôjsť k úplnému zotaveniu postreleného premiéra.

Prečo je to dôležité: Aj po troch týždňoch od atentátu na premiéra Roberta Fica v Handlovej má verejnosť obmedzený prístup k informáciám o jeho zdravotnom stave. Robert Kaliňák sa prvýkrát od postrelenia vyjadril k odhadovanému času úplného zotavenia premiéra. 

Citát„Bavíme sa o plnom návrate k zdraviu. To, aby mohol začať stopercentne fungovať, môže potrvať ešte niekoľko týždňov alebo mesiacov. Dohodnime sa, že do nejakej jesene. To je pri pozitívnom predpoklade,“ povedal Robert Kaliňák. 

Širší kontext: Robert Fico utrpel po atentáte viaceré vážne strelné zranenia. Útočník ho zasiahol do ruky, pohybového ústrojenstva a poškodil mu tráviaci trakt. Premiér strávil v nemocnici 15 dní. Momentálne je v domácej liečbe. Kaliňák avizoval, že stav Roberta Fica sa od začiatku týždňa začal dynamicky zlepšovať. 

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

31. mája 2024 o 11:47 Čas čítania 0:46 Robert Fico už je v domácej liečbe. Čaká ho dlhá a náročná rehabilitácia, tvrdí riaditeľka nemocnice Robert Fico už je v domácej liečbe. Čaká ho dlhá a náročná rehabilitácia, tvrdí riaditeľka nemocnice
30. mája 2024 o 19:18 Čas čítania 0:45 AKTUÁLNE: Premiéra Roberta Fica prevážajú do domácej liečby. Podľa pôvodných informácií ho mali previezť do nemocnice v Bratislave AKTUÁLNE: Premiéra Roberta Fica prevážajú do domácej liečby. Podľa pôvodných informácií ho mali previezť do nemocnice v Bratislave
30. mája 2024 o 10:42 Čas čítania 0:43 Novinky o zdravotnom stave Roberta Fica: Ak premiér opustí nemocnicu, pôjde rovno do domáceho ošetrenia Novinky o zdravotnom stave Roberta Fica: Ak premiér opustí nemocnicu, pôjde rovno do domáceho ošetrenia
Domov
Zdieľať
Diskusia