Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. mája 2024 o 19:18
Čas čítania 0:45

AKTUÁLNE: Premiéra Roberta Fica prevážajú do domácej liečby. Podľa pôvodných informácií ho mali previezť do nemocnice v Bratislave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V nemocnici v Banskej Bystrici bol dva týždne.

AKTUALIZOVANÉ: Podľa nových informácií Denníka N Roberta Fica previezli z banskobystrickej nemocnice do domácej liečby v Bratislava. 

  • Premiéra Roberta Fica previezli z Banskej Bystrice do domácej liečby. Podľa pôvodných informácií ho mali previezť do Nemocnice svätého Michala v Bratislave.
  • Premiér bol vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta dva týždne, informuje RTVS.
  • Zdravotný stav premiéra vlády Roberta Fica (Smer-SD) je podľa riaditeľky nemocnice stabilizovaný a vyvíja sa podľa očakávaní celého tímu odborníkov.

Prečo je to dôležité: Atentát na Roberta Fica predstavuje vážne bezpečnostné ohrozenie krajiny. Detaily o jeho zdravotnom stave približujú verejnosti, či bude Fico po zotavení schopný riadiť vládu.

Širší kontext: Premiéra vážne postrelil 71-ročný muž po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej, ktoré bolo 15. mája. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby. Poslanec za Smer-SD Erik Kaliňák informoval, že premiér mal päťkrát prestrelené tenké črevo. 

27. júna 2024 o 14:30 Čas čítania 4:12 Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok

Robert Fico má narušené pohybové ústrojenstvo a tráviaci trakt. Zranená ruka je podľa slov Kaliňáka v poriadku. Robert Fico vraj prijíma stravu. Prognóza zdravotného stavu by mala byť optimistická.

Riaditeľka Rooseveltovej nemocnice dnes informovala, že v prípade, ak Robert Fico opustí nemocnicu, pôjde do domácej liečby. 

30. mája 2024 o 15:30 Čas čítania 0:35 Miloš Zeman tvrdí, že atentát na politika hrozí aj v Česku: Skôr alebo neskôr k tomu veľmi pravdepodobne dôjde Miloš Zeman tvrdí, že atentát na politika hrozí aj v Česku: Skôr alebo neskôr k tomu veľmi pravdepodobne dôjde
30. mája 2024 o 10:42 Čas čítania 0:43 Novinky o zdravotnom stave Roberta Fica: Ak premiér opustí nemocnicu, pôjde rovno do domáceho ošetrenia Novinky o zdravotnom stave Roberta Fica: Ak premiér opustí nemocnicu, pôjde rovno do domáceho ošetrenia
29. mája 2024 o 11:47 Čas čítania 0:37 Robertovi Ficovi päťkrát prestrelili tenké črevo. Podľa Erika Kaliňáka chýbali len milimetre od fatálnych následkov Robertovi Ficovi päťkrát prestrelili tenké črevo. Podľa Erika Kaliňáka chýbali len milimetre od fatálnych následkov
Domov
Zdieľať
Diskusia