Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
4. júna 2024 o 11:25
Čas čítania 0:13

AKTUÁLNE: Taraba zvolávala krízový štáb. Hladina Dunaja stále stúpa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nepriaznivé počasie posledných dní sa prejavilo na neustále stúpajúcej hladine Dunaja. Minister životného prostredia zvolal krízový štáb.

Obdobie búrok, ktoré zasiahlo v posledných dňoch Európu, trápi viaceré štáty. Neustále stúpajúca hladina vody Dunaja v Nemecku ohrozuje aj Slovensko.

Minister životného prostredia Tomáš Taraba (nominant SNS) preto zvolal krízový štáb a zároveň kontrolný deň na vodnom diele Gabčíkovo.

Cieľom krízového štábu bude zabezpečiť kroky na zaistenie bezpečnosti obyvateľov pred zvýšeným rizikom povodní na Dunaji.

4. júna 2024 o 8:31 Čas čítania 0:33 Bratislava v pozore: Na naše územie sa rúti voda z Nemecka, ktoré vydalo až 4. povodňový stupeň Bratislava v pozore: Na naše územie sa rúti voda z Nemecka, ktoré vydalo až 4. povodňový stupeň
Domov
Zdieľať
Diskusia