Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vincenc Novák Radoslava Juračková
18. júna 2024 o 14:00
Čas čítania 0:29

Mbappého účasť na EURO 2024 je ohrozená. Hviezdny futbalista si počas zápasu zlomil nos

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Mbappého účasť na EURO 2024 je ohrozená. Hviezdny futbalista si počas zápasu zlomil nos

Slávny francúzsky futbalista Kylian Mbappé si počas zápasu proti Rakúsku na EURO 2024 zlomil nos. Hráč bude musieť buď odohrať zvyšok šampionátu s maskou, alebo sa na ňom už neobjaví.

Podľa portálu sport.cz sa francúzsky hráč Kylian Mbappé počas zápasu zrazil s rakúskym stopérom Kevinom Dansom. Výsledkom je zlomený nos. Tréner Didier Deschamps to vyhodnotil ako veľkú ranu pre tím a priznal, že v hre je aj operácia.

Podľa záberov sa Mbappé pred koncom zápasu pokúsil o zakončenie hlavou, ktorou síce trafil loptu, ale aj rameno súpera. Hráč sa potom na ihrisku zvíjal od bolesti, pričom mu z nosa tiekla krv.

Futbalista po incidente opustil ihrisko, ale po chvíli sa vrátil a sadol si priamo na trávnik. Za nedovolený vstup na ihrisko mu rozhodca udelil žltú kartu. Následne ho sanitka previezla do nemocnice.

Domov
Zdieľať
Diskusia