Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová
24. júna 2024 o 17:45
Čas čítania 0:47

Polícia pátra po 23-ročnej Terézii z Rajeckých Teplíc. V nedeľu poobede odišla z domu a už sa nevrátila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: 23-ročná Terézia odišla v obedných hodinách z miesta trvalého bydliska. Odvtedy nepodala o sebe žiadnu správu a jej pohyb nie je známy.

  • Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline pátra po nezvestnej 23-ročnej Terézii Sedlákovej, ktorá sa stratila v nedeľu (23. 6.).
  • Mladá žena je vysoká 176 centimetrov. Má ryšavé dlhé vlasy, modré oči a štíhlu postavu. Naposledy mala na sebe krátke čierne šaty na ramienka a čierne plátenky. Podľa informácií je z Rajeckých Teplíc. 
  • Nezvestná má niekoľko tetovaní. V spodnej časti chrbta má modrého motýľa, na pravej nohe na stehne ornament a na hrudi ornament srdca. Okrem iného má aj jazvy na oboch predlaktiach.
  • Terézia v obedných hodinách odišla z miesta trvalého bydliska. Odvtedy nepodala o sebe žiadnu správu a jej pohyb nie je známy. 

Prečo je to dôležité: Včasné informovanie o nezvestnej osobe môže pomôcť pri jej rýchlom nájdení. Čím skôr sa verejnosť dozvie o jej zmiznutí, tým väčšia je šanca, že si ju niekto všimne alebo si spomenie na užitočné informácie.

Citát: „Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať,“ informujú.

24. septembra 2024 o 18:40 Čas čítania 8:36 Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor) Šišoláková z 360°: V STVR mi oznámili, že nemám opúšťať kanceláriu, kým nepodpíšem výpoveď (Rozhovor)

Širší kontext: Polícia uvádza, že v prípade, že disponuješ informáciami o nezvestnej osobe, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 

Domov
Zdieľať
Diskusia