Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
10. júla 2024 o 10:44
Čas čítania 0:31

Oklamaní Slováci sa sťažujú na sociálnej sieti. Detský e-shop ich vraj okradol o peniaze

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Niektorí zákazníci prišli až o stovky eur.

Na slovenský e-shop babyheaven.sk, ktorý predáva detské veci, sa sťažujú desiatky rodičov. O svoje negatívne skúsenosti sa podelili na sociálnej sieti. Mnohí píšu, že za tovar zaplatili, no objednávky sa nedočkali, uvádza portál tvnoviny.sk.

„Nikdy viac. Zaplatila som 45 eur za hračku pre bábätko a viac žiadna komunikácia. Potvrdenie platby a už nič vyše mesiaca,“ napísala jedna z viacerých nespokojných zákazníčok.

Podľa zistení TV Markíza sa prípadom zaoberá Slovenská obchodná inšpekcia, ktorá aktuálne vo veci rieši 14 podnetov. „Inšpektorátom SOI so sídlom v Žiline pre Žilinský kraj boli pripravené podklady na začatie správneho konania o uložení poriadkovej pokuty za marenie výkonu kontroly, keďže podnikateľský subjekt nie je súčinný pri prešetrovaní podaní,“ uviedla metodička odboru ochrany spotrebiteľa SOI Judita Šenkárová.

Portál sme kontaktovali so žiadosťou o reakciu. Článok budeme v prípade odpovede aktualizovať.
Domov
Zdieľať
Diskusia